Hoppa till innehåll
fia-haak

Om mig!

Kort och gott - Fia Haak. En skriventusiast och kreatör med stor förkärlek för att leva livet i full färgskala och att hjälpa bolag att kommunicera digitalt. Jag är copywriter och digital kommunikatör men har även fler specialistområden på min lyra såsom pr, content marketing, varumärkesutveckling, socials, seo, influencer marketing, projektledning och E-commerce.

I över 10 år har jag arbetat med att stärka upp varumärkens digitala och analoga närvaro genom en symbios av tydlig strategi med väldefinierad målgrupp, inspirerande och matnyttigt innehåll, distinkt tonalitet och slagkraftig slutkommunikation.

Min erfarenhet

2009 gick jag ut Forsbergs copylinje där jag under min studietid praktiserade på byråer som Ogilvy, Garbergs, Abbynorm och The Curious Group i Glasgow.

De senaste decenniet har jag drivit marknadsföringen, pr och E-handeln på modemärkena Sophie by Sophie och Swedish Hasbeens. Jag har arbetat med den skandinaviska e-handeln och all kommunikation för bokförlaget Harper Collins, utvecklat glasögonmärket Clipons marknadsföringskanaler samt stärkt upp rekryteringsbolaget Poolias sociala närvaro och tonalitet. Jag har även bloggat på plattformar som Just wanna have fun och Nyheter24 samt arbetat med mindre start ups i deras spännande resa.

p1050907_574ae777ddf2b37f1d6915c4
clipon nordlys bågar
_I8A7278

Min passion

Jag drivs av att kunna stärka bandet mellan varumärke och kund och hitta en kommunikativ närvaro och kittlande nerv som enar de två. En aktuell, genuin och rolig resa som både lockar nyfikna nya och vårdar existerande.

Jag tar gärna ett förutsättningslöst möte och ser hur jag kan hjälpa dig på din resa!

Hoppas vi hörs av.
Fia